fbpx
EL
Local Rural Museum of Kato Drys
Local Rural Museum of Kato Drys
Στεγασμένο σε μια παραδοσιακή οικία στο ορεινό χωριό Κάτω Δρυς, το Τοπικό Αγροτικό Μουσείο, ήταν κάποτε το σπίτι των Γαβριήλ και Ελένης Παπαχριστοφόρου και δωρήθηκε στο Τμήμα Αρχαιοτήτων μετά τον θάνατό τους με τον όρο να λειτουργήσει ως τοπικό μουσείο αγροτικής ζωής.

Το σπίτι αποτελεί ένα τυπικό δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα και είναι κατασκευασμένο από πέτρα. Αποτελείται από πέντε δωμάτια στο ισόγειο και ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο, μια εσωτερική, κλειστή αυλή με πήλινο φούρνο και ένα σκεπαστό διάδρομο με καμάρα που οδηγεί μέσω ενός μεγάλου ανοίγματος στο δρόμο. Αν και απλό, αποτελούσε πολυτελή κατοικία για την εποχή του.

Σήμερα, το μουσείο απεικονίζει ένα παραδοσιακό αγροτικό νοικοκυριό και στα εκθέματά του περιλαμβάνονται τα έπιπλα και τα εργαλεία της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων που χρησιμοποιούνταν για επαγγελματικούς σκοπούς και οικιακές χρήσεις

Για μια μοναδική εικονική εμπειρία, το έργο «Εικονικά Μουσεία της Λάρνακας» σας παρέχει τη δυνατότητα πατώντας εδώ να ακολουθήσετε την περιήγηση του μουσείου, η οποία είναι εμπλουτισμένη με επιπρόσθετο υλικό, είτε από το σπίτι σας είτε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο μουσείο. 

Περιοχή: Κάτω Δρυς, Λάρνακα
Διεύθυνση: Κάτω Δρυς 7714, Κύπρ
Τηλ. Επικοινωνίας: Τηλ: +357 24 652 498
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά: 09:00 - 15:00
Κλειστό κάθε δεύτερη Κυριακή.
Περίοδος Λειτουργίας: Κλειστό κατά τις Δημόσιες Αργίες.
Τιμή Εισόδου: €1,00 / μαθητές δωρεάν (πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα)
Πρόσβαση Αναπήρων: Ναι
Ιστοσελίδα: https://larnakaregion.com/directory/product/local-agricultural-museum-kato-drys
  Οι ώρες λειτουργίας, καθώς και η τιμή εισόδου υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. Συνετό θα ήταν οι επισκέπτες να τα επιβεβαιώνουν πριν την επίσκεψή τους.

 



 

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.